Nie masz konta? Zarejestruj się | Zaloguj się

Aktualności

Do zarządzania restauracją trzeba mieć odpowiednie przygotowanie

2014-09-17

Artykuł sponsorowany

Otwierając własną restaurację warto dobrze przygotować się do prowadzenia takiej firmy. Kluczową sprawą będzie zarządzanie restauracją, które warto powierzyć osobie zajmujące się zawodowo marketingiem. W ten sposób można sobie zagwarantować, że prowadzenie restauracji stanie się łatwiejsze i uda się osiągnąć lepsze wyniki finansowe. Wybierając zarządzanie restauracją prowadzone przez profesjonalistę można szybciej i skuteczniej rozwinąć firmę. Zarządzanie gastronomią warto również wspierać specjalnymi portalami internetowymi, gdzie znajdziemy instrumenty umożliwiające rozwijanie biznesu gastronomicznego.

Polecamy nasz system http://www.ginger.net.pl/ pozwalający na zarządzanie restauracją poprzez analizę gustów klientów restauracji, analizę rentowności sprzedawanych potraw, układanie i optymalizację menu, prognozowanie sprzedaży w gastronomii oraz zapotrzebowania na potrawy a także koordynację procesu zamówień składników, niezbędnych do przygotowania dań. Nasz portal umożliwi zarządzanie kluczowymi obszarami mającymi wpływ na zwiększenie rentowności restauracji oraz umożliwi prowadzenie restauracji z sukcesem.

INNOWACYJNA_GOSPODARKA UE_logo

Cofnij

Firma Kamerados Sp. z o.o. realizuje projekt w ramach działania 6.1 Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007 – 2013.
Projekt współfinansowany przez UNIĘ EUROPEJSKĄ ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dotacje na innowacje. Inwestujemy w Waszą przyszłość.
facebook